0item(s)

Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

Search Button

Product was successfully added to your shopping cart.

Σεμινάρια - Εφαρμοσμένες Επιδείξεις Προϊόντων Meguiar's

Γενικα

Η Ι. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Α.Ε., Εισαγωγέας - Κεντρικός Διανομέας Meguiar’s στην Ελλάδα, διοργανώνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ανοικτά στο ευρύ κοινό Σεμινάρια/Εφαρμοσμένες Επιδείξεις Προϊόντων πάνω στην ενδεδειγμένη φροντίδα και περιποίηση του αυτοκινήτου.

Τα σεμινάρια διακρίνονται σε τρεις κατηγορίες:

  • για Ερασιτέχνες / Ιδιώτες
  • για Νέους Επαγγελματίες
  • για Έμπειρους Επαγγελματίες

και λαμβάνουν χώρα σε κατάλληλα διαμορφωνένο χώρο στις εγκαταστάσεις της εταιρίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον αυτών, η εταιρία οργανώνει συναντήσεις με συνεργάτες εμπόρους προκειμένου να τους ενημερώσει σε βάθος για την γκάμα των προϊόντων, την πολιτική προώθησης και τις κατευθυντήριες γραμμές στρατηγικού σχεδιασμού στην αγορά.

Σκοπος και δομη των σεμιναριων

Σκοπός των σεμιναρίων είναι η απόκτηση θεωρητικής γνώσης και τεχνικής κατάρτισης των συμμετεχόντων πάνω στην σωστή, ασφαλή και αποτελεσματική περιποίηση του αυτοκινήτου με τα διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα Meguiar’s. Τα σεμινάρια χωρίζονται σε δύο μέρη. Ένα θεωρητικό (διάρκειας από 45΄-90΄) και ένα πρακτικό (120'-240'). Το θεωρητικό μέρος λαμβάνει χώρα στην αίθουσα σεμιναρίων, ενώ το πρακτικό, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της πρακτικής εφαρμογής.

Στο θεωρητικό μέρος γίνεται παρουσίαση των προϊόντων Meguiar’s με τις ιδιότητές τους και εξηγείται ο τρόπος εφαρμογής τους. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίδεται στα βασικά στάδια φροντίδας του αυτοκινήτου (πλύσιμο, προετοιμασία/καθαρισμός, γυάλισμα, κέρωμα, συντήρηση) και στις βασικές αρχές που διέπουν την σωστή περιποίησή του. Ανάλογα με την κατηγορία του σεμιναρίου (ερασιτέχνες/ιδιώτες, νέοι επαγγελματίες, επαγγελματίες), το θεωρητικό μέρος προσαρμόζεται έτσι ώστε να καλύπτει τις συγκεκριμένες ανάγκες και να απαντά στις αντίστοιχες ερωτήσεις των συμμετεχόντων. Οι θεωρητικές γνώσεις είναι θεμελιώδες στοιχείο της όλης διαδικασίας πριν προχωρήσει κανείς σε οποιεσδήποτε εφαρμογές στην πράξη.

Στο πρακτικό μέρος γίνεται εφαρμογή των προϊόντων Meguiar's στην πράξη. Ανάλογα με την κατηγορία και την θεματολογία του σεμιναρίου (π.χ. πλύσιμο, επαναφορά χρώματος, κτλ.) εφαρμόζονται και τα ανάλογα προϊόντα (π.χ. σαμπουάν, αλοιφές, κτλ.). Αρχικά γίνεται μια επίδειξη από τους τεχνικούς της Meguiar's της ενδεδειγμένης μεθόδου εφαρμογής των προϊόντων, ενώ στην συνέχεια την σκυτάλη παίρνουν οι συμμετέχοντες, δοκιμάζοντας οι ίδιοι σε πρώτο χρόνο τα καταναλωτικά και επαγγελματικά προϊόντα της Meguiar's. Οι εκπαιδευτές βρίσκονται συνεχώς δίπλα στους συμμετέχοντες κατά την εφαρμογή και εάν χρειαστεί επεμβαίνουν προκειμένου να τους βοηθήσουν.

Στα αμιγώς επαγγελματικά σεμινάρια δίδεται πιστοποίηση παρακολούθησης, υπογεγραμμένη από τον αρμόδιο τεχνικό εκπαιδευτή της Meguiar's Inc. στην οποία αναφέρεται η ειδίκευση που απέκτησε ο συμμετέχοντας από το σεμινάριο, καθώς και το επίπεδο κατάρτισης στο οποίο βρίσκεται σύμφωνα με την αξιολόγηση του εκπαιδευτή. Η κλίμακα αξιολόγησης περιλαμβάνει τα εξής επίπεδα: Basic+, Basic++, Basic+++, Advanced+, Advanced++, Advanced+++, Professional+, Professional++, Professional+++.

Σε ποιους απευθυνονται τα σεμιναρια:

Σε κάθε ιδιώτη που θέλει να βελτιώσει και να συντηρήσει την εσωτερική και εξωτερική εικόνα του αυτοκινήτου του δουλεύοντας με ποιοτικά, ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα. Σε κάθε λάτρη του αυτοκινήτου που εργάζεται σε πλυντήριο, φανοβαφείο ή είναι χομπίστας-detailer, και έχει ήδη μια βασική γνώση αλλά επιθυμεί να την εμπλουτίσει πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα. Σε κάθε έμπειρο επαγγελματία του χώρου που επιθυμεί να αποκτήσει περαιτέρω εξειδίκευση η οποία θα τον κάνει να διαφοροποιηθεί από τους υπόλοιπους του χώρου. Σε κάθε νέο και ενθουσιώδη φίλο της Meguiar's που θέλει να γίνει μέλος της οικογένειας της Meguiar's και να ξεκινήσει (συνεχίσει) την επιχείρησή του εφαρμόζοντας αποκλειστικά τα κορυφαία προϊόντα Meguiar's.

Ημερομηνια και τοπος διεξαγωγης:

Κατα κανόνα τα σεμινάρια για τους Ερασιτέχνες/Ιδιώτες και για τους Νέους Επαγγελματίες διεξάγονται Σάββατο, από τις 10:00 - 13:00, ενώ τα αμιγώς επαγγελματικά σεμινάρια τις καθημερινές από τις 09:00 έως τις 16:00, στις εγκαταστάσεις μας Ι. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Α.Ε. Μητροδώρου 4 & Γεμίνου 2, 10441, Αθήνα, τηλ.: 210 88 26 569, και Ι. ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Α.Ε. Ν. Ουρανού 7 & Λήμνου 10, 54627, Θεσ/νίκη, τηλ.: 2310 520 155.

Οροι συμμετοχης:

Για την παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι υποχρεωτική η καταβολή ενός ποσού ως συμμετοχή που εξαρτάται από το είδος του σεμιναρίου. Το εκάστοτε ποσό συμμετοχής μπορεί να εξαργυρωθεί σε προϊόντα Meguiar's μετά το τέλος του σεμιναρίου. Για την δήλωση συμμετοχής στα σεμινάρια είναι απαραίτητη η συμπλήρωση της φόρμας δήλωσης συμμετοχής που θα βρείτε στο site μας ή στέλνοντας μήνυμα (inbox) στην σελίδα μας στο Facebook Meguiar's Hellas γράφοντας τα στοιχεία σας.

Θα χαρούμε να σας δούμε σε ένα από τα επόμενα σεμινάριά μας!
Η ομάδα της Meguiar's Hellas

Up To Top Button
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιούμε cookies και άλλες τεχνολογίες εντοπισμού για την βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης στην ιστοσελίδα μας, για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας.